Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

#ЗнаЇмо: Як впровадити нове меню у закладі освіти та дотримуватися інших нормативних і законодавчих вимог? ВІДЕО

Дата: 23.10.2024 13:30
Кількість переглядів: 45

Фото без опису

 

Про це та більше розповідає Тетяна Скапа, керівниця експертної групи з питань профілактики неінфекційних хвороб та формування здорового способу життя Директорату громадського здоров’я та профілактики захворюваності МОЗ.

 

Вже можна завантажити презентацію до вебінару.

 

Корисними також будуть посилання:

 

Сторінка кухаря, технолога.

Особливості організації дієтичного (безглютенового, безлактозного) харчування.

Вимоги до приміщень і технологій приготування, де готують безглютенові страви.

 

Довідково. Одним з основних кроків залучення українців до здорового способу життя є Реформа системи шкільного харчування, ініційована Оленою Зеленською. Переходь на платформу «ЗнаЇмо» та ознайомся з основною інформацію про реформу, нормативно-правову базу, навчальні матеріали, підказки про реформу тощо. Основне завдання платформи – інформувати освітніх управлінців, керівників закладів освіти, педагогів та батьків про зміни в системі харчування та найкращі практики організації харчування у школах.

 

#ЗнаЇмо

#ЗдороваЇжа

#СтаньСильним

 

Джерело: znaimo: Платформа про здорове шкільне харчування

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь