Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та розміру бюджетного призначення відповідно до постанови Кабінету Міністрів України №710 від 11.10.2016 року

Дата: 28.08.2024 14:51
Кількість переглядів: 44

Обгрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та розміру бюджетного призначення відповідно до постанови Кабінету Міністрів України №710 від 11.10.2016 року

Замовник: Комунальне некомерційне підприємство «Лугинська центральна лікарня» Лугинської селищної ради (далі – КНП «Лугинська ЦЛ»), код ЄДРПОУ 01991748, смт.Лугини, вулиця Червона Гірка,35.

Предмет: Деревина дров’яна непромислового використання хвойних та листяних порід

ДК  021:2015- 03410000-7 «Деревина».

Контактна особа: Муковніна Оксана Володимирівна, заступник головного бухгалтера, уповноважена особа, тел. 0962158435, е-mail: lugcrlbuhgalter@ gmail.com.

Джерело фінансування  - Місцевий бюджет.

Визначення потреби здійснено на підставі аналізу фактичного використання товару для забезпечення діяльності Замовника у минулих періодах, залишків на складах  та з урахуванням запланованих поточних завдань замовника.

Очікувана вартість предмета закупівлі (600 000 грн.) визначена з урахуванням основних положень примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Мінекономіки від 18.02.2020 №275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі», а саме: методом порівняння ринкових цін, аналізу комерційних пропозицій постачальників та інформації з веб-сайтів виробників і постачальників предмету закупівлі в певному регіоні.

Також при визначенні очікуваної вартості закупівлі враховувалась інформація , що міститься в мережі Інтернет у відкритому  доступі, у тому числі в електронній системі PROZORRO.

Відповідно офіційного сайту ТОВ «Українська енергетична біржа» в розділі «Біржові котирування: Деревина. Індекси та інші цінові показники», замовником проаналізовано місячний індекс середньозважених цін на деревину дров’яну.

Ціна товару має включати: вартість товару, закупованого постачальником на оптовому ринку або через біржові аукціони лісових господарств,  доставка товару автотранспортом з урахуванням цін на паливно-мастильні матеріали, послуги з  навантажувально -розвантажувальними роботами, а також витратами на складування перед здійсненням фактичних замірів поставленої деревини, націнка (маржа) постачальника, податки і збори.

Ціна за одиницю товару перебуває в межах діапазону показників, актуальних на момент оприлюднення закупівлі ринкових цін на відповідні товари на території України.

Місце поставки : смт.Лугини, вул.Червона Гірка,35.

 Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Найменування товару:

  • Деревина дров'яна непромислового  використання  І група – 167 м³;
  • Деревина дров'яна непромислового  використання  ІІ група – 167 м³;
  • Деревина дров'яна непромислового  використання  ІІІ група – 166  м³.

Товар повинен відповідати вимогам стандартів, а також технічним умовам, встановленим чинним законодавством до товару даного виду та тендерної документації, зокрема, ТУ У – 00994207 – 005:2018.

Дров’яна деревина повинна бути очищена від сучків і гілок, висота сучків, що лишилися, не повинна перевищувати 30 мм.;  деревина не повинна бути обгорілою, може бути як з корою, так і без кори. Не допускається зовнішня трухлява гниль, наявність сторонніх матеріалів. Розмір дров по довжині, м – 1,0-1,9 м (допустимі відхилення 0,05м),  діаметр 250-350 мм.  Допустима вологість : мін 15% - макс. 30%.

 

Доставка товару, навантажувально - розвантажувальні роботи здійснюється транспортом  та силами постачальника. Учасник-переможець повинен здійснити постачання товару безпосередньо до місця знаходження 3амовника транспортним засобом з маніпулятором, який дозволить під час розвантаження товару упорядковувати та складати його у зазначених місцях. Навантаження та розвантаження Товару має здійснюватися працівниками учасника-переможця.

Строк поставки товару:  до 01 грудня 2024 року включно.

На запропонований товар під час його транспортування, виробництва, тощо повинні застосовуватися заходи із захисту довкілля, передбачені чинним законодавством України, в т.ч., Законом України «Про охорону навколишнього середовища», іншими нормативно-правовими актами.

 

З метою забезпечення безперебійності поставок деревини та для підтвердження  законності походження заготовленої (або придбаної з підтвердженням права власності) для постачання замовнику деревини  у відповідних обсягах та характеристиках учасник повинен надати відповідний (і) документ(и)  або його копію, видача якого (их) передбачена чинним законодавством України з даного питання:

-              лісорубні квитки по рубках, пов’язаних з веденням  лісового користування, довідку в довільній формі із зазначенням місць постійного лісокористування, з яких планується здійснювати постачання деревини дров’яної непромислового використання  (для постійних лісокористувачів);

-              діючий протягом всього терміну постачання  договір з постійним лісокористувачем або тимчасовим лісокористувачем (з відповідним підтвердженням правовідносин тимчасового лісокористувача з постійним лісокористувачем) або сертифікат дистриб’ютора, дилера або лист про представництво інтересів, тощо.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь