Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

9 дітей Лугинської ОТГ, які мають особливі освітні потреби, отримали освітні набори від БФ "Lumos" в рамках проєкту "Комплексний захист, освіта та підтримка психічного здоров'я дітей в Житомирській, Сумській та Харківській областях"

Дата: 22.08.2024 16:24
Кількість переглядів: 48

Завдяки співпраці комунальної установи "Інклюзивно-ресурсний центр" і відділу освіти, молоді та спорту Лугинської селищної ради, сьогодні в м.Коростень 9 дітей Лугинської ОТГ, які мають особливі освітні потреби, отримали освітні набори від БФ "Lumos" в рамках проєкту "Комплексний захист, освіта та підтримка психічного здоров'я дітей в Житомирській, Сумській та Харківській областях".

У кожен набір входить:

- планшет з влаштованою програмою "Розумник" (дана програма має гриф Міністерства освіти і науки України та рекомендована до використання у закладах освіти);

- навушники;

- книги;

- ігри для розвитку;

- конструктори.

Щиро дякуємо Благодійному фонду "Lumos" за надану допомогу та необхідну підтримку для наших діток! Також дякуємо за розуміння і наданий транспорт селищному голові Мельнику Петру Івановичу!

 

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь