Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

Мінцифри: $1 000 000 на розвиток інновацій. Реєструйтеся на український етап конкурсу Startup World Cup

Дата: 24.07.2024 10:25
Кількість переглядів: 55

Фото без опису

 

Це найбільший у світі пітч-конкурс для стартапів. Цьогоріч подія обʼєднає понад 50 тисяч відвідувачів та 2 500 інвесторів з 75+ країн світу. Участь у Startup World Cup — це крута можливість для технологічних проєктів презентувати свою розробку на весь світ та залучити $1 000 000 на розвиток українських інновацій.

 

Міжнародний фінал Startup World Cup відбудеться 2–4 жовтня в Кремнієвій долині. Україну представить один стартап, який переможе на регіональному етапі конкурсу. У конкурсі зможуть взяти участь стартапи, які зареєстровані в Україні та належать українцям — частка власності понад 50%.

 

Хто може податися:

 

зрілі проєкти, які мають 15+ працівників та $5+ млн інвестицій чи не менш ніж $1 млн ARR — загальної суми доходу, яку компанія отримує від підписок протягом року;

 

молоді стартапи, які спершу пройдуть двотижневу підготовку UNICORN. Вона передбачає нетворкінг, інтенсивне навчання та пітчинг проєктів.

 

Дедлайн подання заявок:

 

11 серпня — для молодих стартапів

 

15 серпня — для зрілих проєктів

 

Деталі добору та форма аплікації за посиланням — https://labs.sigma.software/startup-world-cup/

 

Покажіть світові українські інновації

 

Довідково. Регіональний фінал Startup World Cup проводить EIT Community RIS Hub в Україні та Sigma Software Labs за підтримки партнерів — SID Venture Partners та Sigma Software University.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь