Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

Поліціянтів готують до відправки на фронт

Дата: 13.07.2024 20:07
Кількість переглядів: 92

 

Фото без опису

У Запоріжжі проходить військову підготовку для виконання завдань на лінії бойового зіткнення новостворений стрілецький батальйон, складений зі співробітників поліції.

Про це повідомила 13 липня Національна поліція України.

Інженерний, тактичний, домедичний, вогневий, вибухотехнічний — за цими та іншими напрямками поліціянти бойового підрозділу підвищують фаховий рівень та набувають нових знань і вмінь у межах спеціальної підготовки.

А вишкіл на полігоні та безпосереднє бойове злагодження допоможуть правоохоронцям в ефективному виконанні основного завдання — боронити державу на передовій.

До складу стрілецького батальйону поліції особливого призначення увійшли співробітники різних служб: оперативники, слідчі, дільничні офіцери, ПОГи тощо.

Серед них і бійці спецпідрозділів, які вже мають бойовий досвід, адже виконують спеціальні завдання з відсічі російської агресії ще з 2014 року.

В умовах, наближених до бойових, поліціянтів навчають фахівці тренінгового центру та відділу професійного навчання головного управління Нацполіції в області, військові інструктори проводять заняття з вогневої, тактичної, домедичної, артилерійської підготовки, аеророзвідки.

Опановують правоохоронці інженерну справу та отримують навички вибухотехнічної безпеки.

 

В стрілецькому батальйоні на базі Житомирської області проходить базову військову підготовку і поліцейський Лугинської громади Віталій Боряченко.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь