Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

ВІТАННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ПЕТРА МЕЛЬНИКА ДО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

Дата: 01.06.2024 08:09
Кількість переглядів: 59

Фото без опису

Першого дня літа, 1 червня, в Україні свято маленьких громадян нашої країни — Міжнародний день захисту дітей. Основною метою цього світлого свята є нагадування світовій спільноті не забувати про важливість прав дитини.

 

Ми всі знаємо, що в Україні триває війна, і це надзвичайно складна ситуація для всієї країни. Однак найбільше страждають від цього конфлікту діти. Серед них є ті, хто втратив своїх рідних, ті, хто був вимушений залишити свій дім, і ті, хто, на жаль, загинув.

 

У День захисту дітей ми повинні пам’ятати про тих, хто потерпає від війни, і зробити все можливе, щоб допомогти їм. Важливо забезпечити їм надію на майбутнє і можливість розвиватися попри всі складності, з якими вони стикаються. Саме над цим щоденно працюють наші воїни ЗСУ.

 

Ми повинні зробити все можливе, щоб майбутнє наших дітей було квітучим, радісним та спокійним. То ж давайте сіяти в дитячих серцях зерна поваги, толерантності, взаєморозуміння, турботи та любові.

 

Щиро бажаю вам, дорогі діти, вашим батькам, бабусям і дідусям, миру, міцного здоров’я, щастя, добра та сімейного затишку.

 

Нехай усі діти України будуть щасливі під нашим мирним небом!

 

З повагою

Селищний голова                       Петро Мельник


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь