Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

ВІТАННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ПЕТРА МЕЛЬНИКА ДО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

Дата: 01.06.2024 08:09
Кількість переглядів: 71

Фото без опису

Першого дня літа, 1 червня, в Україні свято маленьких громадян нашої країни — Міжнародний день захисту дітей. Основною метою цього світлого свята є нагадування світовій спільноті не забувати про важливість прав дитини.

 

Ми всі знаємо, що в Україні триває війна, і це надзвичайно складна ситуація для всієї країни. Однак найбільше страждають від цього конфлікту діти. Серед них є ті, хто втратив своїх рідних, ті, хто був вимушений залишити свій дім, і ті, хто, на жаль, загинув.

 

У День захисту дітей ми повинні пам’ятати про тих, хто потерпає від війни, і зробити все можливе, щоб допомогти їм. Важливо забезпечити їм надію на майбутнє і можливість розвиватися попри всі складності, з якими вони стикаються. Саме над цим щоденно працюють наші воїни ЗСУ.

 

Ми повинні зробити все можливе, щоб майбутнє наших дітей було квітучим, радісним та спокійним. То ж давайте сіяти в дитячих серцях зерна поваги, толерантності, взаєморозуміння, турботи та любові.

 

Щиро бажаю вам, дорогі діти, вашим батькам, бабусям і дідусям, миру, міцного здоров’я, щастя, добра та сімейного затишку.

 

Нехай усі діти України будуть щасливі під нашим мирним небом!

 

З повагою

Селищний голова                       Петро Мельник


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь