Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

Привітали поліцейських офіцерів Лугинської громади

Дата: 29.05.2024 10:09
Кількість переглядів: 113

Щорічно 28 травня поліцейські офіцери громад відзначають своє професійне свято. З цієї нагоди селищний голова Петро Мельник привітав поліцейських офіцерів Лугинської громади та вручив подяки селищної ради за значний особистий внесок  у справу забезпечення правопорядку, захисту  конституційних прав і свобод громадян, відповідальне ставлення до виконання службових обов’язків, високий професіоналізм та з нагоди Дня  поліцейського офіцера громади Боряченку Віталію Сергійовичу, Левківському Віталію Федоровичу та Раку Дмитру Павловичу.

 

Селищний голова Петро Мельник подякував поліцейським офіцерам за відповідальність, мужність, дисциплінованість та професіоналізм під час служби, готовність прийти на допомогу жителям громади, адже робота поліцейських офіцерів громади є невидимим фундаментом нашого спокою та благополуччя, тому ми повинні завжди цінувати їхню службу.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь