Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

У селищі Лугини відбувся мітинг до Дня Героїв

Дата: 23.05.2024 15:03
Кількість переглядів: 76

23 травня 2024 року біля меморіального комплексу загиблим захисникам України відбувся урочистий мітинг до Дня Героїв. Це день величі духу українських воїнів, борців за волю України. У нинішній час це  не лише данина пам’яті героям минувшини, а й день шани героїв новітніх, які сьогодні віддають свої життя за соборність та незалежність України.

 

В заході взяли участь родини загиблих захисників України, секретар селищної ради Геннадій Хоменко, заступники селищного голови Віктор Давидюк та Борис Квятковський, керуючий справами Віктор Карповець, учні Лугинського ліцею та Лугинського ліцею №2, громадськість.

 

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять військовослужбовців, які загинули в АТО/ООС та під час повномасштабного російського вторгнення та поклали квіти до меморіального комплексу.

 

Протоієрей Петро Киричевський відслужив молебень за воїнами, які загинули, захищаючи Незалежність і територіальну цілісність України.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь