Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

Про роботу КУ «Центр надання соціальних послуг»

Дата: 15.05.2024 11:22
Кількість переглядів: 97

Актуальним завданням сьогодення є наближення соціальних послуг до осіб, які перебувають в складних життєвих обставинах та якісного надання таких послуг.

З цією метою працівниками установи було перевірено  роботу соціальних робітників відділення догляду вдома с.Літки Калити Л.В., с.Станційне Поліновської Л.Г. та Зосимчук Г.І., с.Глухова Герасименко Г.М. та с.Бовсуни Бовсуновської Н.В. 

Фото без опису

Завідувач відділення догляду вдома Шуба І.С. поспілкувалася з отримувачами послуги догляду вдома щодо вчасного та якісного надання послуги.

Фото без опису

Також підопічні установи, які перебувають у скрутному матеріальному становищі отримали продуктові набори до Великодніх свят.

Фото без описуФото без опису

Завідувачем відділення соціальної роботи Стужук-Квік О.Я. було проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу серед старшокласників Лугинського ліцею №2  щодо запобігання та протидії булінгу.

Фото без опису

Фото без опису

В рамках підтримки багатодітних сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах, здійснювалися виїзди з метою обстеження умов проживання, проведено бесіди щодо відповідального батьківства та недопущення жорстокого поводження з дітьми.

До Дня матері було надано гуманітарну допомогу вищезгаданим сім’ям.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Вчасне надання послуг та підтримки сприяє покращенню життєдіяльності осіб та сімей, які перебувають в складних обставинах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь