Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

ПРИВІТАННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ПЕТРА МЕЛЬНИКА З ДНЕМ МАТЕРІ

Дата: 12.05.2024 08:35
Кількість переглядів: 92

Фото без опису

Кожна друга неділя травня в Україні та світі знаменується відзначенням Дня матері. Це свято – прояв любові до тих, хто подарував нам життя, адже тепло маминих сердець завжди залишається з нами, зігріває у святкові дні і підтримує в години випробувань.

 

Цей прекрасний день спонукає всіх нас промовити слова щирої вдячності за безмежну любов, постійну турботу та ніжність найдорожчій людині, яка подарувала кожному з нас життя – мамі. Дякую вам, дорогі матері, за ваше велике серце, за недоспані ночі, переживання і молитви, за ваші терпіння і витримку.

 

Прийміть найщиріші слова з побажаннями щастя, здоров’я, добробуту, злагоди та миру. Нехай у ваших родинах лунає дзвінкий сміх дітей, внуків і правнуків, щоб вони своїм чистими й дзвінкими голосами звеселяли ваші душі та множили надію на краще майбутнє.

 

Висловлюю слова вдячності кожній матері України. Нехай усі матері, які чекають своїх синів чи дочок з вогняного пекла війни, дочекаються їх живими та неушкодженими.

 

Миру вам та усій Україні!

 

З повагою

Селищний голова                Петро Мельник


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь