Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

Оголошення про початок роботи над проєктом Місцевого плану управління відходами Лугинської селищної територіальної громади

Дата: 04.04.2024 09:57
Кількість переглядів: 54

Фото без опису

Оголошення про початок роботи над проєктом Місцевого плану управління відходами Лугинської селищної територіальної громади

 

Лугинська селищна рада повідомляє про початок роботи над проєктом Місцевого плану управління відходами Лугинської селищної територіальної громади.

Проєкт розробляється на виконання пункту 1 частини другої статті 26 Закону України «Про управління відходами», відповідно до вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 5 вересня 2023 року №947 «Про затвердження Порядку розроблення, погодження та затвердження місцевих планів управління відходами».

Місцевий план управління відходами – документ державного планування, що містить комплекс взаємозв’язаних завдань і заходів, узгоджених за строками та ресурсним забезпеченням з усіма зацікавленими виконавцями, спрямованих на забезпечення сталого управління відходами в населених пунктах в межах території територіальної громади з урахуванням принципів співробітництва органів місцевого самоврядування, сформованих на підставі оцінки поточного стану сфери управління відходами та вже розроблених моделей.

Відповідно до Порядку розроблення, погодження та затвердження місцевих планів управління відходами, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 5 вересня 2023 року № 947, утворено робочу групу для підготовки пропозицій до проєкту місцевого плану та узгодження позицій до них.

Подавати пропозиції до проекту Місцевого плану управління відходами можна до 04.05.2024 року у письмовому вигляді з обґрунтуванням за адресою: Лугинська селищна рада, вул. М. Грушевського, 2а, селище Лугини, Коростенський район, Житомирська область, 11301.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь