Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

Лугинська селищна рада отримала електроскутер для працівників соціальної сфери

Дата: 02.04.2024 16:49
Кількість переглядів: 180

Фото без опису

          Завдяки плідній співпраці  керівництва Житомирської обласної військової адміністрації з Міністерством соціальної політики України, Програмою розвитку ООН та уряду Японії 22 березня  2024 року Лугинська селищна рада Коростенського району отримала сучасний електроскутер для працівників соціальної сфери.

            Вручаючи ключі Віталій Бунечко відзначив, що зараз в громадах активно розбудовується система комплексної соціальної підтримки населення. І на даному етапі надзвичайно важливо, щоб територіальні громади відчували підтримку з боку держави, а соціальні працівники, які працюють безпосередньо з людьми, мали все необхідне для того, щоб якісно та вчасно надавати соціальні послуги населенню.

          Електричний транспортний засіб обладнаний потужним двигуном і ємним акумулятором, що забезпечить переміщення на відстань до 70 км на одному заряді та стане невід'ємним помічником для соціальних працівників. Це значно полегшить роботу фахівців соціальної роботи  , які долають великі відстані, надаючи допомогу населенню своєї громади.

            На відміну від звичайного скутера, що використовує бензиновий двигун, електричний скутер є абсолютно чистим, у нього немає вихлопу і не використовуються ніякі мастильні матеріали. 

Комунальна установа «Центр надання соціальних послуг» Лугинської селищної ради висловлює вдячність Житомирській обласній військовій адміністрації, Міністерству соціальної політики України та нашим закордонним партнерам за надану допомогу.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь