Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

У ЄДНОСТІ – НАША СИЛА!!!

Дата: 02.04.2024 14:55
Кількість переглядів: 71

Фото без опису

Фото без опису

Територія Лугинської селищної ради є досить обширною за своєю площею. Населені пункти знаходяться на значній відстані від адміністративного центру громади.

Пожежі – це те, з чим ми стикаємося майже кожного дня. Причини їх виникнення різні: необережність під час експлуатації пічного опалення у осінньо-зимовий період, спалювання залишків сухої рослинності та листя у весняно-літній період, пожежі у побуті тощо.

З метою оперативної ліквідації таких пожеж функціонує підрозділ місцевої пожежної охорони селищної ради.  

Пожежний інвентар для забезпечення потреб підрозділу є досить вартісним. Одним із варіантів його поповнення є благодійна допомога від підрозділів ДСНС України.

Так, 02 квітня цього року представниками 7 Державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Житомирській області для підрозділу місцевої пожежної охорони громади передано благодійну допомогу у вигляді трьох пожежних рукавів та шести пожежних шоломів.

Лугинська селищна рада висловлює щиру вдячність керівництву 7 Державної пожежно-рятувальної частини за надану допомогу і налаштована на подальшу співпрацю, адже саме в єдності у такий складний час – наша сила.

 

 

 

Виконавчий комітет Лугинської селищної ради

     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь