Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

Витоки натхнення і джерела знань  

Дата: 20.03.2024 16:31
Кількість переглядів: 163

Фото без опису

      Бібліотека – ці місце, де зливаються воєдино прагнення до пізнання та інформація, місце - де народжується натхнення, місце  - де формується особистість. В бібліотеці зустрічаються юнацький інтерес і вікова мудрість, в ній джерело знань і аксіоми життєвих пріоритетів, що пройшли просіювання решетом поколінь.  

    20.03.2024 року в.о. начальника Коростенського РС №1 Ярослава Омельчук провела  робочу зустріч з колективом Лугинської центральної бібліотеки Лугинської селищної ради. Було обговорено напрями спільної роботи на 2 – й квартал 2024 року, організацію залучення засуджених до просвітницьких заходів при центральній бібліотеці та важливість поповнення числа користувачів бібліотечного фонду суб’єктами пробації.

   Ресоціалізація засуджених, зміна їх поведінки, можливі лише після індивідуального усвідомлення необхідності цього. Є тверде сподівання, що книги зможуть засіяти в душах підоблікових сектору зерна натхнення, що матимуть результатом практику позитивних змін в їхньому житті у майбутньому. 

 

 В.о. начальника Коростенського районного сектору №1

 філії ДУ «Центр пробації» у Житомирській області

 Омельчук Ярослава Ярославівна


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь