Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

ВІТАННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ПЕТРА МЕЛЬНИКА З ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА І ПОБУТОВОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ НАСЕЛЕННЯ

Дата: 17.03.2024 08:35
Кількість переглядів: 74

Фото без опису

 

Шановні працівники житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення! Щиро вітаю вас з професійним святом!

 

Кожного дня своєю нелегкою працею ви робите життя громади комфортним та упорядкованим, витрачаєте чимало зусиль, щоб підтримувати охайність і чистоту селищ і сіл, створюєте найкращі умови для належного проживання мешканців. 

 

У цей день  висловлюю вам щиру повагу та вдячність за натхненну працю, добрі справи та за те, що часто виконуєте свою роботу у найскладніших погодних умовах, дбаєте за зручності для усіх нас.

 

Хочу побажати вам міцного здоров'я, миру, успіхів у професійній діяльності та невичерпної енергії для подальших досягнень. Нехай ваша праця завжди буде високо оцінена!     Бажаю впевненості у завтрашньому дні та такої очікуваної усім нам Перемоги.

 

 

З повагою   

Селищний голова            Петро Мельник

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь