Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

Кластерна система управління відходами у малих і середніх громадах України

Дата: 06.03.2024 09:40
Кількість переглядів: 160

Фото без опису Фото без описуФото без описуФото без опису

 

Селищний голова Петро МЕЛЬНИК та заступник селищного голови Борис КВЯТКОВСЬКИЙ  прийняли  участь у засіданні круглого столу, яке відбулося 23 лютого 2024 року з метою обговорення підготовки до спільної реалізації проєкту організації кластерної системи управління відходами.

Проект USAID «ГОВЕРЛА» зібрав представників Житомирської обласної військової адміністрації та 15 громад регіону, щоб обговорити підготовку до спільної реалізації проекту організації кластерної системи управління відходами у Коростенському кластері Житомирської області.

Учасники обговорили підготовку до спільної реалізації проекту, визначили алгоритм дій органів місцевого самоврядування згідно ЗУ «Про управління відходами»,  розглянули економічні засади діяльності  для запобігання утворенню відходів  та підготовки їх до повторного використання. Очільники громад підтримали ідею спільної Концепції управління відходами та укладання договорів про міжмуніципальне співробітництво для реалізації проекту.

Віримо, що згуртованість навколо спільної проблеми - пошуку ефективних рішень щодо організації систем з управління відходами дозволить досягти намічених результатів у цій сфері.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь