Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

#ПрозорістьТаПідзвітність: Робоча група Коростенського району провела моніторинг 33 публічних закупівель

Дата: 09.02.2024 13:19
Кількість переглядів: 47

На цьому тижні відбулося засідання робочої групи «Прозорість та підзвітність» Коростенської РВА. На засіданні було проаналізовано публічні закупівлі, які є на стадії оголошення або прийому пропозицій від учасників, за період 03 січня по 23 січня, в розрізі територіальних громад Коростенського району, комунальних підприємств та установ, органів місцевого самоврядування, які зареєстровані на майданчику ZAKUPIVLI.PRO.

Фото без опису

Проведено моніторинг 33 публічних закупівель, які були оголошені суб’єктами господарювання у Коростенському районі.

В переважній більшості за цей період закупівлю оголошено з метою забезпечення деревиною непромислового використання для опалення навчальних закладів сума, яких становить від 300 тис гривень до 1 500 тис гривень.

Робочою групою проаналізовано закупівлю комунального підприємства міста Коростеня щодо регулювання чисельності безпритульних тварин гуманними методами на суму 387 тис гривень та Овруцької міської лікарні  щодо закупівлі різних лікарських засобів на суму 4 400 тис гривень.

Переважна більшість оголошених закупівель є необхідними та обґрунтованими.

Членами робочої групи проаналізовано закупівлі, які оголошено Овруцькою міською радою, а саме:  «Тепловізор HikMicro Lynx Pro LH15 (код ДК 021:2015: 38630000-0 Астрономічні та оптичні прилади)» на суму 345 тис грн., «Портативний радіоелектронний засіб протидії безпілотним літальним апаратам КВЕРТУС AD G-6+-» на суму 506 тис  грн.

Дані закупівлі здійснюються для забезпечення першочергових потреб Збройних Сил України, територіальної оборони, інших військових формувань.

Також робоча група опрацювала закупівлі Управління соціальної політики Коростенської районної державної адміністрації на суму 65 534  тис грн. та Управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Коростенської міської ради на суму 49 047 тис грн., що оголошені з метою забезпечення харчування дітей, потерпілих від Чорнобильської катастрофи у навчальних закладах.

На засіданні комісії вирішили підготувати та надіслати листи до органів місцевого самоврядування з проханням проінформувати робочу групу про річний план закупівель з метою проведення аналізу  використання бюджетних кошів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь