Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

#плічопліч: Юлія Олішевська відвідала тренування у Райківській гімназії Швайківської сільської ради Бердичівського району Житомирської області

Дата: 02.02.2024 13:08
Кількість переглядів: 77

Амбасадорка проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» Юлія Олішевська відвідала тренування у  Райківській гімназії Швайківської сільської ради Бердичівського району Житомирської області.

Фото без опису

Фото без опису

Під час свого візиту Юлія провела руханку та показала кілька вправ на координаційних сходах, які допоможуть юним спортсменам підвищити свої результати в спритності, швидкості та координації

 

Після практичної частини, українська легкоатлетка провела коротку лекцію про важливість регулярних тренувань і збалансованого харчування. Вона наголосила, що постійне заняття спортом сприяє фізичному розвитку й позитивно впливає на психологічний стан.

«Поспілкувавшись з дітьми, я відчула, що вони не думають про поразку, а тільки про те, як йти вперед до перемоги. Ця стійкість та віра в себе, яку показують молоді спортсмени, є фундаментальною для їхнього розвитку не тільки в спорті, а й у житті», – зазначила амбасадорка проєкту.

 

#плічопліч

#разомпереможемо

#шкільніліги

#scl

#scl_zhytomyrregion

#житомирщина


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь