Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

Інформація щодо процедур закупівель

Дата: 17.01.2024 08:49
Кількість переглядів: 63

Інформація щодо процедур закупівель

на виконання п. 41  Постанови Кабінету Міністрів України 
від 11 жовтня 2016 р. № 710 «Про ефективне використання державних коштів» із змінами внесеними Постановою Кабінету Міністрів України  від 16 грудня 2020 р. № 1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013 р. № 631 і від 11 жовтня 2016 р. № 710»

Найменування предмета закупівлі із зазначенням коду ЄЗС

Вид та ідентифікатор закупівлі

Очікувана вартість предмета закупівлі

Обґрунтування

Технічні та якісні характеристик предмета закупівлі

Очікуваної вартості предмета закупівлі

ДК 021:2015: код 72410000-7 «Послуги провайдерів» (Послуги з підключення до мережі інтернет та надання Інтернет послуг код 72410000-7)

Відкриті торги з особливостями

UA-2024-01-16-002584-a

389 280,00 грн. (триста вісімдесят дев’ять тисяч двісті вісімдесят гривень 00 копійок) з ПДВ

У замовника є необхідність у закупівлі послуг даного виду, оскільки за своїми якісними та технічними характеристиками найбільше відповідає вимогам та потребам замовника. Тому, для дотримання принципів Закону, а саме максимальної економії та ефективності замовником було прийнято рішення провести закупівлю саме даного виду послуг. 

Технічних, якісних та кількісних характеристик предмета закупівлі у частині швидкості доступу до Інтернету (на прийом та передачу) необхідно дотримуватися вимог визначених пунктами 10 та 11 постанови Кабінету Міністрів України від 03 квітня 2019 року № 319 «Деякі питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію заходів, спрямованих на підвищення якості освіти», а саме:

- для опорних закладів та закладів освіти I-III, II-III, III ступеня з кількістю учнів 100 та більше - 100 Мбіт/с;

- для закладів освіти I-III, II-III, III ступеня з кількістю учнів менше 100, заклади освіти I, I-II ступеня з кількістю учнів 100 та більше, які мають швидкість доступу до Інтернету менше 30 Мбіт/с:

- для інших закладів загальної середньої освіти - 30 Мбіт/с

- для інших організацій – 10-20 Мбіт/с

Під швидкістю доступу до Інтернету (на прийом та передачу І розуміється швидкість підключення до мережі Інтернет на обладнанні, призначеному для з’єднання з пунктом закінчення телекомунікаційної мережі з метою забезпечення доступу до Інтернету (далі - Кінцеве обладнання споживача).

Безлімітні умови надання послуги підключення до Інтернету, які не обмежують обсяг даних, що можуть бути передані за розрахунковий період (період, за який оператором, провайдером телекомунікація (далі - Провайдер) нараховується щомісячна абонентна плата за користування підключенням до мережі Інтернет).

Вимоги до параметрів якості доступу до Інтернету визначені Показниками якості послуг із передачі даних, доступу до Інтернату та їх рівнів, затвердженими наказом Адміністрації Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України 28.12.2012 р. № 803, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 21.01.2013 р. за № 135/22667.

При підготовці тендерної пропозиції Учасник повинен включити такі значення технічних параметрів лінії зв'язку підключення до мережі Інтернет:

- затримка передачі ІР пакетів (час доставки ІР пакету від одного із серверів точки обміну Інтернет-трафіком, що знаходиться на території України (далі - Точка тестування) до Кінцевого обладнання споживача) - не більше 100 мс;

- варіація затримки ІР пакетів або джитер (зміна затримки передачі 1Р пакетів в мережі) г не більше 50 мс;

- коефіцієнт втрати ІР пакетів (співвідношення кількості недоставлених ІР пакетів до кількості надісланих ІР пакетів між Кінцевим обладнанням споживача та Точкою тестування) - не більше 0.1 %;

- коефіцієнт помилок ІР пакетів (співвідношення сумарної кількості ІР пакетів, прийнятих з помилками, до загальної кількості ІР пакетів, отриманих (як успішно, так і з помилками) Кінцевим обладнанням споживача) - не більше 0.01%.

При неможливості одночасного виконання вказаних вимог щодо швидкості та якості послуг з доступу до Інтернету пріоритетним вважати вимоги до швидкості доступу до Інтернету (на прийом та передачу).

            - Провайдер повинен мати власні експлуатаційні бригади служби технічної підтримки для забезпечення функціонування послуг у режимі 24 години на добу, 7 днів на тиждень. Точкою демаркації вважається порт обладнання Провайдера у кожній точці підключення. Кількість товарів, обсяг виконання робіт чи надання послуг: 69 послуг.

Очікувана вартість  предмета закупівлі складає 389 280,00 грн. (триста вісімдесят дев’ять тисяч двісті вісімдесят гривень 00 копійок) з ПДВ і визначена відповідно до примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі (затверджена наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 року №275) виходячи з моніторингу цін на ринку таких послуг.

Щодо розміру бюджетного призначення: відповідно до статті 4 Закону планування закупівель здійснюється на підставі наявної потреби у закупівлі товарів, робіт і послуг. Заплановані закупівлі включаються до річного плану закупівель. Закупівля здійснюється відповідно до змін до річного плану.  Затверджено кошторис на 2024 рік, в якому зокрема передбачаються видатки на оплату послуг (крім комунальних).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь