Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

До відома батьківських комітетів навчальних закладів громади

Дата: 08.01.2024 13:25
Кількість переглядів: 1085

Фото без опису

В грудні 2023 року селищна рада звернулась до УСП Коростенської РВА з питанням організації харчування учнів у 2024 році.

05 січня 2024 року надійшла відповідь від вищезазначеного Управління, що ПП «Школярик», яке надавало послуги з харчування відповідно до укладеного договору, не може продовжити дію раніше укладеної угоди на 2024 рік, у зв’язку з відсутністю персоналу для забезпечення належного надання послуги, через мобілізаційні заходи та внутрішнє переміщення людей.

Відповідно до Закону України «Про публічні закупівлі», постанови Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 року №1178, управлінням розробляється тендерна документація для проведення процедури відкритих торгів на закупівлю послуг з харчування дітей, потерпілих від Чорнобильської катастрофи у навчальних закладах, розташованих на територіях радіоактивного забруднення Коростенського району Житомирської області.

На період відсутності гарячого харчування в навчальних закладах, Управлінням буде здійснюватися виплата грошової компенсації згідно постанови Кабінету Міністрів України від 08.02.1997 №155 «Про порядок та розміри компенсаційних виплат дітям, які потерпіли внаслідок Чорнобильської катастрофи».

В випадку надходження іншої інформації батьківські комітети будуть проінформовані додатково.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь