Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

До відома батьківських комітетів навчальних закладів громади

Дата: 08.01.2024 13:25
Кількість переглядів: 1129

Фото без опису

В грудні 2023 року селищна рада звернулась до УСП Коростенської РВА з питанням організації харчування учнів у 2024 році.

05 січня 2024 року надійшла відповідь від вищезазначеного Управління, що ПП «Школярик», яке надавало послуги з харчування відповідно до укладеного договору, не може продовжити дію раніше укладеної угоди на 2024 рік, у зв’язку з відсутністю персоналу для забезпечення належного надання послуги, через мобілізаційні заходи та внутрішнє переміщення людей.

Відповідно до Закону України «Про публічні закупівлі», постанови Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 року №1178, управлінням розробляється тендерна документація для проведення процедури відкритих торгів на закупівлю послуг з харчування дітей, потерпілих від Чорнобильської катастрофи у навчальних закладах, розташованих на територіях радіоактивного забруднення Коростенського району Житомирської області.

На період відсутності гарячого харчування в навчальних закладах, Управлінням буде здійснюватися виплата грошової компенсації згідно постанови Кабінету Міністрів України від 08.02.1997 №155 «Про порядок та розміри компенсаційних виплат дітям, які потерпіли внаслідок Чорнобильської катастрофи».

В випадку надходження іншої інформації батьківські комітети будуть проінформовані додатково.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь