Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

ЗВІТ про роботу відділу реєстрації та надання адміністративних послуг виконавчого комітету (ЦНАП) Лугинської селищної ради за 2023 рік

Дата: 05.01.2024 14:37
Кількість переглядів: 189

Фото без опису

ЗВІТ

про роботу відділу реєстрації та надання адміністративних послуг виконавчого комітету (ЦНАП) Лугинської селищної ради

за 2023 рік

 

 Центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Лугинської селищної ради здійснює свою діяльність на підставі Положення про Центр надання адміністративних послуг та Регламенту, які затвердженні рішеннями селищної ради  у лютому 2021 року.

Штатна чисельність працівників становить 6 од., а саме: начальник відділу, два головні спеціалісти-державні реєстратори та три головні спеціалісти-адміністратори. З березня 2022 року у відділі немає головного спеціаліста-державного реєстратора з речових прав. З серпня 2022 року, посада головного спеціаліста-державного реєстратора є вакантною.

 Наразі ЦНАП надає 195 адміністративних послуг, зокрема послуги з реєстрації бізнесу та громадських формувань, адміністративні послуги ДМС, послуги дозвільного характеру, послуги у сфері земельних відносин, послуги соціального характеру, послуги містобудування та інші. 

На кожну адміністративну послугу суб’єктом надання адміністративної послуги розроблено та подано до ЦНАП інформаційні та технологічні картки, які використовуються при наданні вказаних послуг.

За 2023 рік працівниками відділу відповідно до переліку адміністративних послуг, які надаються у ЦНАП, надано 5866 адміністративних  послуг. З них: послуг реєстрації юридичних та фізичних осіб – 183;  послуг з реєстрації (зняття з реєстрації) місця проживання – 1054; видано витягів з реєстру територіальної громади про реєстрацію (зняття з реєстрації) місця проживання особи – 3991; послуг зі встановлення статусу та видачі посвідчень багатодітним сім’ям – 108;  відшкодування вартості одноразового проїзду міжміським транспортом  – 1; послуг з реєстрації колдоговорів та доповнень до них – 3; послуг з надання містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки – 43; послуги ДЗК – 483.

Протягом 2023 року  працівниками ЦНАП взято на облік 37 внутрішньо переміщених осіб.  Станом на 31.12.2023 року 71 сім'я з числа ВПО, СЖО, родини загиблих військовослужбовців, прийомні сім'ї та сім'ї, де є діти з інвалідністю отримали гігієнічні набори від ЮНІСЕФ. Від Лугинської селищної ради 26 сімей ВПО отримали продуктові набори. Робота в даному напрямку продовжується.

На запити органів державної влади, підприємств, установ, організацій, закладів щодо доступу до персональних даних надано 17 відповідей.

До місцевого бюджету за 2023 рік від надання платних адміністративних послуг надійшло 193 тис. грн.

Спеціалісти відділу діють відповідно до затверджених посадових інструкцій з дотриманням правил внутрішнього трудового розпорядку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь