Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

ВІДБУЛАСЬ 35 СЕСІЯ ЛУГИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 21.12.2023 17:44
Кількість переглядів: 151

35 сесія Лугинської селищної ради відбулася сьогодні, 21 грудня 2023 року, під головуванням селищного голови Петра Мельника.

 

Участь у засіданні взяли заступники селищного голови, керівники структурних підрозділів, комунальних підприємств селищної ради, старости старостинських округів, поліцейські офіцери громади.

 

На сесії було розглянуто ряд питань, зокрема прийнято Програму соціально-економічного розвитку Лугинської територіальної громади на 2024 рік, Програму заходів національного спротиву та територіальної оборони Лугинської селищної територіальної громади, Програму організації безоплатного поховання померлих (загиблих) військовослужбовців, учасників бойових дій внаслідок російської агресії та війни в Україні по Лугинській селищній раді, Програму розвитку первинної медико - санітарної допомоги в Лугинській селищній раді, Програму фінансової підтримки КНП «Лугинська центральна лікарня».

 

Прийнято рішення «Про бюджет Лугинської територіальної громади на 2024 рік», в якому передбачено фінансування КНП «Лугинський ЦПМСД» та КНП «Лугинська центральна лікарня». Також прийнято рішення «Про надання матеріальної допомоги».

 

За вагомий особистий внесок у становленні української державності та особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України звання «Почесний громадянин Лугинської громади» присвоєно посмертно 4 воїнам.

 

Було заслухано звіт поліцейських офіцерів Лугинської громади Віталія Левківського та Віталія Боряченка. Поліцейськими було прозвітовано про забезпечення охорони громадського порядку та безпеки, профілактичну роботу у сфері запобігання та протидії домашньому насильству, у сфері охорони та захисту прав дітей, про проведену профілактично-роз’яснювальну роботу у навчальних закладах та ін. Зі звітом ви можете ознайомитись на сайті  селищної ради в розділі «Поліцейський офіцер громади». Селищний голова Петро Мельник подякував поліцейським за ефективну службу.

 

Також на сесії було розглянуто питання про дострокове припинення повноважень секретаря селищної ради восьмого скликання Олександра Губарця. Відповідне рішення було винесене на голосування з урахуванням заяви секретаря селищної ради. За результатами таємного голосування, в якому взяли участь 17 депутатів, рішення про дострокове припинення повноважень прийнято.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису  Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь