Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

Готуйтеся до НМТ за допомогою коментарів-пояснень

Дата: 13.12.2023 11:24
Кількість переглядів: 138

Фото без опису

Учасники національного мультипредметного тесту 2024 року мають змогу ефективно підготуватися до важливого іспиту, скориставшись сервісом сайту ЗНО-ОНЛАЙН, який містить якісні коментарі-пояснення до завдань тестів ЗНО.

Коментарі-пояснення створені спеціально для сайту ЗНО-ОНЛАЙН провідними вчителями, викладачами й репетиторами.

У коментарях до завдань з української мови і літературианглійської мовиматематикиісторії Українифізикихіміїгеографії та біології надано схеми виконання того чи іншого завдання, що дозволяє самостійно швидко проаналізувати та зрозуміти його.

У кожному коментарі насамперед зазначено тему, знання з якої потрібні для виконання тестового завдання, і пояснено, які саме знання чи вміння потрібно застосувати до виконання цього завдання. Автори коментарів також скеровують користувачів на необхідний теоретичний матеріал, нагадують факти й закономірності, покладені в основу того чи іншого завдання. 

Особливу увагу приділено в коментарях поясненню логіки пошуку правильного варіанта відповіді. Окрім того, досвідчені фахівці з підготовки до зовнішнього оцінювання діляться в коментарях хитрощами та лайфхаками, що допоможуть спростити роботу над завданням і краще впоратися зі справжнім тестом НМТ.

Ознайомлення з коментарями-поясненнями до завдань тестів сприяє кращому розумінню предмета та вдалому виконанню аналогічних завдань під час реального зовнішнього оцінювання.

ОЗНАЙОМИТИСЯ ІЗ ЗАВДАННЯМИ ТА КОМЕНТАРЯМИ

Для отримання оперативної інформації про проведення НМТ та вступної кампанії приєднуйтесь до каналу Вступ.ОСВІТА.UA в Telegram.

Джерело інформації Oсвіта.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь