Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

ВІТАННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ З ДНЕМ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

Дата: 06.12.2023 08:01
Кількість переглядів: 110

Фото без опису

6-го грудня Україна відзначає велике свято - День Збройних Сил України.

Вітаю військовослужбовців із професійним святом і щиро дякую вам за щоденну непросту, самовіддану, жертовну службу, за мужність, героїчне виконання обов’язків, військову звитягу та хоробрість, яку зараз ви демонструєте на територіях запеклих боїв.

 

У цей день схиляємо голови перед пам’яттю воїнів, які віддали своє життя за нашу українську землю, за мирне майбутнє. Вічна їм слава! Пам’ять про них назавжди залишиться в серцях жителів нашої громади.

 

Також у цей день щиро дякую ветеранам війни та Збройних сил України за бойовий і трудовий героїзм, за вашу мужність, високий професіоналізм, бойовий вишкіл.

 

З нагоди професійного свята бажаю вам міцного здоров’я, непохитної мужності та святої віри в Перемогу України. Нехай у ваше життя якнайшвидше повернуться мирні дні, а в родинах панує любов, злагода й достаток. Зі святом! Від усього серця зичу вам крок за кроком рухатися вперед – до Перемоги!

 

Нехай Господь завжди оберігає вас!

 

З повагою

Селищний голова                       Петро МЕЛЬНИК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь