Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

 Протидія насильству

Дата: 22.11.2023 15:46
Кількість переглядів: 229

    Фото без опису

          На даний час проблема насильства є надзвичайно гострою. Пов’язана вона вона перш за все із збільшенням напруженості у суспільстві. З початком російської агресії значна частина населення погано справляється зі стресом, недостатня самосвідомість і алкоголь погіршують ситуацію. І при виникненні того чи іншого незадоволення інтересів проявляється насильство. На жаль мають місце різні види насильства, але вирішення одне – протидія та допомога.

      22.11.2023 року в.о. начальника Коростенського РС №1 філії Державної установи «Центр пробації» у Житомирській області провела робочу зустріч з офіцером Лугинської громади Віталієм Левковським з метою узгодження спільних дій для допомоги особам, що стають жертвами психологічного, економічного, сексуального чи фізичного насильсва та перебувають на обліку сектору. Так було обговорено специфіку спілкування з даною категорією осіб, посилення роботи з метою превенції випадків насильства в побуті та проведення роботи для зменшення рівня агресії серед категорії осіб, що мають  схильність до неї.

        Працівник поліції та представник органу пробації обмінялися досвідом роботи з особами, що схильні вчиняти дії пов’язані з насильством та обговорили проведення спільної роботи серед засуджених, що перебувають на обліку в Коростенському РС №1 з метою попередження вчинення ними протиправних дій.

   

 В.о.начальника Коростенського районного сектору №1

 філії ДУ «Центр пробації» у Житомирській області

 Омельчук Ярослава Ярославівна


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь