Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБА ПОВІДОМЛЯЄ

Дата: 10.11.2023 13:58
Кількість переглядів: 205

             Фото без опису

            До магазинів України могла потрапити риба та рибна продукція у супроводі неприйнятних міжнародних сертифікатів для ввезення на митну територію України рибних продуктів, призначених для споживання людиною, що були підписані ветеринарним лікарем Dr. Boiselle.

            Інформацію про це отримала Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів від компетентного органу Німеччини.

            Було встановлено, що ввезення вищезазначеної продукції здійснювала українська компанія LLC «LSL Group» (51925, Дніпропетровська обл., м. Кам’янське, вул. Соборна, 12).

            Коростенське районне управління ГУ Держпродспоживслужби в Житомирській області попереджає операторів ринку, які здійснюють обіг вищезазначеної продукції про необхідність вилучити її з обігу та у строк не більше двох робочих днів письмово інформувати про виявлену  невідповідність Коростенське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області за адресою: вул. Грушевського, 104, м. Коростень, Коростенський р-н, Житомирська обл., 11500, тел. (04142) 5-86-36, e-mail: uprav_vetcor@i.ua або вул. Горького, 8/42, смт Лугини, 11301, тел. (04161) 9-11-17, e-mail: vet_lug@ukr.net ,  що передбачено частиною 3 статті 20 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь