Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

#ТиЯк?: Відпочивай правильно. ІНФОГРАФІКА

Дата: 31.10.2023 15:56
Кількість переглядів: 110

Фото без опису

31 Жовтня 2023 • 14:14

Кіл-сть переглядів: 17

FacebookTwitterРесурс

Зараз здається, ніби відпочинок чи відпустка — це щось заборонене або щонайменше неприпустиме. Бо як це — відпочивати, коли йде війна? Тут важливо розуміти, що відпочинок потрібен усім без винятків для нормального функціонування організму (і мозку зокрема). До того ж, коли ви нормально функціонуєте, то можете зробити набагато більше, аніж лежачи на дивані не в змозі піднятися.

 

Відпочинок – це період часу, протягом якого людина припиняє свою діяльність, щоб відновити фізичні та психічні сили. Відпочинок може включати сон, релаксацію, відвідування місць розваг або інших захоплень, які допомагають зняти стрес та втому.

 

Відпочинок дуже важливий для підтримки доброго здоров’я та загального благополуччя. Він дозволяє організму відновлювати енергію, покращує настрій, знижує ризик розвитку хвороб та підвищує продуктивність.

 

В залежності від індивідуальних потреб та умов життя, форми відпочинку можуть відрізнятися. Для одних це може бути просто сон або читання книги, для інших – активний відпочинок, такий як спорт чи подорожі. Незалежно від форми, головне завдання відпочинку – допомогти організму відновити свої ресурси й зарядити «батарейки» для майбутніх зусиль.

 

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь