Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

#Безбарєрність: Віктор Градівський долучився до обласного дитячого фестивалю “Райдуга”

Дата: 24.10.2023 08:25
Кількість переглядів: 209

Днями у смт. Іршанськ відбувся обласний дитячий фестиваль “Райдуга”. Цей благодійний мистецький захід, організований на базі Палацу культури та спорту філії “ІГЗК” АТ “ОГХК” у співпраці з Громадською організацією “Іршанський актив” за підтримки органів місцевої влади й Департаменту соціального захисту населення Житомирської ОВА, має довгу історію. Від 2003 року кожної осені він збирає дітей і молодь з інвалідністю з різних регіонів країни.

Фото без опису

У заході взяли участь заступник начальника Житомирської обласної військової адміністрації Віктор Градівський, начальники РВА  області, представники Департаменту соціального захисту населення ОВА та громадських організацій.

Мета фестивалю завжди була чіткою: об’єднання й підтримка талановитих і творчих дітей та молоді з інвалідністю, які розвивають і пропагують культурну різноманітність України та світу. Учасники мають змогу не лише показати свої досягнення, а й зануритись у традиції, культуру та мистецтво різних регіонів України.

«Такі заходи відіграють важливу роль у житті дітей та молоді. Вони не лише допомагають обмінюватись досвідом і творчими досягненнями, але й підвищують професійний рівень керівників творчих колективів, розширюючи кругозір та інтелектуальний рівень учасників», – зауважив Віктор Градівський.

Фестиваль “Райдуга” щорічно продовжує бути яскравим святом таланту, дружби та об’єднання, що підтверджує важливість інклюзії в сучасному суспільстві.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь