Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

 Обговорення векторів взаємодії    

Дата: 20.10.2023 15:46
Кількість переглядів: 263

Фото без опису

      В Коростенському РС №1 на даний час здійснюється співпраця з двома волонтерами пробації.  Провідною задачею взаємодії є спільна роботи для допомоги підобліковим та працівникам сектору при здійсненні їх роботи.

      Адже серед завдань волонтера є здійснення наглядових заходів за місцем роботи та навчання засуджених, проведення з ними соціально-виховної роботи, складання та реалізація індивідуальних планів роботи та індивідуально-профілактичної роботи, надання консультативної та психологічної  допомоги засудженим, допомога у  працевлаштуванні,  їх залучення до навчання, виховних заходів та соціально корисної діяльності, а також сприяння в реалізації пробаційних програм стосовно осіб, звільнених від відбування покарання з випробуванням  та  реалізація заходів спрямованих на виправлення засуджених та запобігання вчиненню ними повторних кримінальних правопорушень.

     20.10.2023 року провідним інспектором Коростенського РС №1 Ольгою Бондар було проведено робочу нараду з волонтером сектору Людмилою Омельчук. Було обговорено подальшу взаємодію, нагальні питання, що потребують особливої уваги та сплановано спільні кроки для допомоги засудженим на майбутнє.

   

 

    

 Т.в.о. начальника Коростенського районного сектору №1

 філії ДУ «Центр пробації» у Житомирській області

 Омельчук Ярослава Ярославівна


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь