Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

Відбулася сесія селищної ради

Дата: 12.10.2023 15:24
Кількість переглядів: 598

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису  Фото без опису Фото без опису

Сьогодні, 12 жовтня 2023 року, відбулося пленарне засідання тридцять третьої сесії селищної ради восьмого скликання, яке провів селищний голова Петро Мельник. У залі засідань були присутні 17 депутатів. Участь у засіданні взяли заступники селищного голови, керівники структурних підрозділів, старости старостинських округів селищної ради.

 

Депутати затвердили Програму соціальної підтримки ветеранів війни, військовослужбовців та членів їх сімей на 2023-2026 роки, Програму вшанування пам’яті загиблих захисників України на 2023-2024 роки, про присвоєння звання "Почесний громадянин Лугинської громади", прийняли рішення про внесення змін до бюджету Лугинської селищної територіальної громади на 2023 рік та про надання матеріальної допомоги жителям громади.

 

Заслухано інформацію директора КНП «Лугинський ЦПМСД» Світлани Бовсуновської про хід виконання рішення селищної ради від 10.02.2021 №56 «Про Програму розвитку первинної медико-санітарної допомоги в Лугинській селищній раді на 2021-2023 роки» та прийнято відповідне рішення.

 

Підтримано рішення про звернення депутатів Лугинської селищної ради щодо недопущення зменшення соціальних гарантій і соціального захисту та порушення прав постраждалого від аварії на Чорнобильській АЕС населення.

 

Окрім того, на сесії прийнято ряд рішень щодо комунальної власності, а також по земельних питаннях.

 

Рішення 33 сесії восьмого скликання будуть оприлюднені на офіційному Веб-сайті селищної ради https://lugynska-gromada.gov.ua.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь