Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

1 жовтня - День захисників і захисниць України

Дата: 01.10.2023 16:00
Кількість переглядів: 108

Сьогодні ми вперше відзначаємо День Покрови Пресвятої Богородиці, День захисників і захисниць України та День українського козацтва 1 жовтня. Цього дня ми вшановуємо мужність та героїзм хоробрих людей, що захищають незалежність та територіальну цілісність України.

Покладанням квітів до пам’ятного знаку Героям, що загинули захищаючи Україну, урочистим мітингом та молебнем на згадку про загиблих в російсько-українській війні відзначили свято в селищі Лугини.

У заході взяли участь народний депутат України Володимир Арешонков, селищний голова Петро Мельник, військовослужбовці, представники організацій, установ та громадськості.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять Героїв, загиблих на полі бою, тих, кого не дочекалися додому рідні, хто поклав своє життя заради захисту України.

Селищний голова Петро Мельник звернувся до всіх присутніх, подякував нашим військовослужбовцям за мужність, силу духу та стійкість, нагадав, що наш обов’язок – завжди пам’ятати та вшановувати людей, які віддали свої життя за нашу країну та вручив грамоти селищної ради з нагоди свята військовослужбовцям Збройних Сил України.

Настоятель храму Різдва Пресвятої Богородиці протоієрей Петро Киричевський відслужив молебень за загиблими за Україну.

Щира вдячність нашим захисникам та захисницям, завдяки яким ми сьогодні живемо в своїй рідній країні. У наших серцях буде вічно жити памʼять про тих, хто поклав за Батьківщину найцінніше - своє життя.

Слава Україні! Слава її Героям!

Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

  Фото без опису  Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису  Фото без опису Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь