Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

#Ти як? Подкаст “Простими словами”

Дата: 14.08.2023 13:53
Кількість переглядів: 184

Фото без опису

 

Координаційний центр КМУ / Mental Health UA сприяє розробці та впровадженню Всеукраїнської програми підтримки ментального здоров’я “Ти як?” за ініціативою Олени Зеленської й World Health Organization Ukraine (WHO). Міжвідомча координаційна рада КМУ є платформою для ухвалення рішень у цьому напрямку.

 

У рамках програми “Ти як?” було створено подкаст “Простими словами”, у якому обговорюються важливі теми, що стосуються здоров’я під час війни.
У новому епізоді подкасту Ксенія Возніцина – неврологиня і директорка “Центру психологічного здоров’я та реабілітації ветеранів “Лісова поляна””- ділилася своїми знаннями про вигорання, ПТСР та способи підтримки людей, які повертаються з війни.
Цей подкаст є частиною спецсезону від The Village Україна, що присвячений здоров’ю під час війни та входить у аспекти програми “Ти як?”.

 

Ця ініціатива має важливий вплив на підтримку психологічного здоров’я громадян, зокрема ветеранів, і допомагає зустрічати та підтримувати людей, які повертаються з війни. Одним з плацдармів для спільної роботи стала Житомирська обласна державна адміністрація.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь