Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

До Естонії на відпочинок вирушили 40 дітей військовослужбовців із Житомирщини

Дата: 25.06.2023 14:43
Кількість переглядів: 75

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

🇪🇪🇺🇦До Естонії на відпочинок вирушили 40 дітей військовослужбовців із Житомирщини

 

Сьогодні на запрошення міської ради Таллінна та особисто його мера Міхаїла Килварта, за підтримки благодійного фонду BGV Charity Fund 40 дітей військових із Житомирщини вирушили на відпочинок й оздоровлення у літній табір до Естонії. Це діти загиблих військовослужбовців, зниклих безвісти, а також тих, хто нині боронить Україну.

 

🟢«Хочу особисто подякувати Міхаїлу Килварту, який виступив із цією ініціативою, завжди відгукується та послідовно допомагає Житомирщині як регіону, який патронує Естонська Республіка. Також вдячний благодійному фонду BGV, який узяв на себе всі транспортні витрати подорожі наших дітей, та департаменту соціальної політики Житомирської обласної військової адміністрації за організаційну підтримку», — зазначив голова групи з міжпарламентських зв’язків з Естонською Республікою Арсеній Пушкаренко.

 

Протягом тижня діти військових із Офіційна сторінка Гладковицька громада, Лугинська селищна рада, Малинська міська рада, Народицька селищна військова адміністрація, Олевська міська рада, Словечанська ТГ, Овруцька міська рада, Березівська сільська рада об’єднаної територіальної громади, Хорошівська об'єднана територіальна громада, Новоборівська об'єднана громада та Брусилівська селищна рада, Ушомирської та Коростенської громад матимуть змогу гарно відпочити. Зокрема, для них організують екскурсії до Таллінна та Хаапсалу. Також вони візьмуть участь у традиційному масштабному XIII Молодіжному святі пісні й танцю, де зможуть більше дізнатися про естонську культуру і звичаї.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь