Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

ВІТАННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ПЕТРА МЕЛЬНИКА З ДНЕМ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ

Дата: 28.06.2023 08:03
Кількість переглядів: 61

Фото без опису

Шановні земляки!

Щиро вітаю Вас з одним з найбільших свят незалежної України – Днем Конституції!

 

Конституція увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України.

 

Історично конституційний процес свідчить про наміри юридичного закріплення на найвищому рівні таких цінностей Українського народу, як демократія, верховенство права, рівність громадян, незалежність і територіальна цілісність своєї держави та європейський цивілізаційний вибір.

 

Сьогодні, в умовах повномасштабного російського вторгнення і численних злочинів окупантів, усі ми по новому оцінюємо значення цінностей, закладених у Конституції України.

 

Наші Збройні Сили України, кожен українець став на захист держави і її Конституції. Ми зрозуміли, що маємо, що можемо втратити і що ніколи не дамо у нас забрати – Основний Закон, який гарантує нас як націю і суверенну державу!

 

У цей день від усього серця бажаю вам міцного здоров'я та добробуту, затишку у ваших родинах, мудрості і далекоглядності, високих досягнень, упевненості в завтрашньому дні, а найголовніше - віри в Перемогу України!

 

 

З повагою

Селищний голова           Петро МЕЛЬНИК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь