Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

Захищаючи незалежність України, загинув старший сержант Іван Григорович Таргонський

Дата: 07.06.2023 23:51
Кількість переглядів: 65

Фото без опису

У російсько-українській війні, захищаючи рідну землю від окупантів, загинув житель селища Лугини військовослужбовець Збройних Сил України, старший сержант Іван Григорович Таргонський, 1972 р.н.

 

З 20 квітня 2022 року по 05 червня 2023 року Іван Григорович  вважався безвісти зниклим, та стало відомо, що вірний військовій присязі в бою за Україну, за її волю, свободу та незалежність, виявивши стійкість i мужність поблизу населеного пункту Сулигівка Ізюмського району Харківської області Іван Григорович загинув 20 квітня 2022 року.

 

Побратими та товариші по службі назавжди запам’ятають його як відповідального, авторитетного, високопрофесійного військового. Він завжди намагався підтримувати високий бойовий дух у підрозділі, з розумінням ставився до питань і потреб навколишніх. Він був доброю та чуйною людиною.

 

Лугинська селищна рада щиро співчуває родині Героя. На жаль, словами важко загоїти в серці болючу рану втрати. Нехай добрий, світлий спомин про захисника назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, усіх, хто знав його, любив та шанував.

 

Герої не вмирають!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь