Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

1 червня щорічно відзначаємо День захисту дітей

Дата: 05.06.2023 13:45
Кількість переглядів: 182

1 червня щорічно відзначаємо День захисту дітей. З нагоди свята в Україні і світі проводять різноманітні заходи для нагадування суспільству про необхідність захисту прав дитини, аби діти могли навчатися, рости щасливими і займалися улюбленою справою.

         Бібліотекарями громади проведено заходи:

- Розважальна програма для дітей  «Свято дитинства»;

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису - Пізнавально-розважальна година «Зустрічаємось з книжками, прикрашаємось думками»;

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

-  творчо, цікаво зустріли працівники Лугинської центральної бібліотека та бібліотеки для дітей учнів Лугинського ліцею.

 

                Наші гості – справжні українці, які знають історію своєї країни, її мову, поважають культуру рідного народу. Це вони довели, відповідаючи на запитання патріотичної вікторини. Увагу дітей привернули багато яскравих книжкових виставок, фотовиставка та виставка дитячих малюнків.

Фото без опису  Гарний святковий настрій діткам створювали музичні твори у виконанні викладачів Лугинської музичної школи Світлани Кузьмич, Володимира Чугунова та учнів Марії Рачук, Анастасії Бовсуновської, Захара Борового, Христини Лазаренко.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

         Радіти сонцю і літу цього дня, слухати музику, а не вибухи, діти мають змогу завдяки українським воїнам-захисникам, що боронять нашу країну від ворога. Для них в знак подяки учасники свята виготовили солодкі подарунки, аплікації та малюнки. З особливою щирістю діти писали побажання на прапорі, який також буде переданий українським військовим. Самі ж дітки за свої старання отримали солодкі подаруночки.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

- інтерактивні розваги для дітей;

Фото без опису Фото без опису - книжкові виставки.

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь