Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

Святкова зустріч з випускниками 11-х класів з числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та їх піклувальниками

Дата: 01.06.2023 16:55
Кількість переглядів: 50

 

Фото без опису

З нагоди Міжнародного Дня захисту дітей 1 червня 2023 року відбулася зустріч керівництва Лугинської селищної ради з випускниками 11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів громади з числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та їх піклувальниками де в затишній атмосфері пройшло знайомство з випускниками.

 

Цього року це 5 випускників з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, стоять на порозі дорослого життя. Зі словами підтримки до молодих людей звернулися заступник селищного голови Віктор Іванович Давидюк, староста Липниківського старостинського округу Олександр Володимирович Рябчук, начальник служби у справах дітей селищної ради Алла Костянтинівна Таргонська та представник Філії ««Лугинське лісове господарство» державного спеціалізованого господарського підприємства «Ліси України»» Євгеній Миколайович Банніков.

«Важлива сходинка вашого життя вже пройдена, попереду багато цікавого, на вас чекає багато звершень і нам усім хотілося б аби ви досягли успіху в житті. Це час, коли ви маєте обрати свій шлях, визначитися з майбутньою професією. Бажаю аби стежки вашого життя були рівними, і щоб, попри будь - які труднощі, ви залишалися сильними і сміливими. Зичу Вам натхнення для втілення мрій та задумів»- зазначив Віктор Іванович.

 

На адресу піклувальників, які віддали свою любов, душевне тепло та турботу дітям, звучали найщиріші слова подяки.

Кожний із випускників отримав матеріальну допомогу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь