Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

Звіт про проведення місячника санітарної очистки та благоустрою Миролюбівського старостинського округу

Дата: 30.05.2023 11:19
Кількість переглядів: 56

Про проведення місячника санітарної очистки та благоустрою Миролюбівського старостинського округу були повідомлені керівники підприємства, установ, організацій, приватні підприємці та мешканці селища. Переважна більшість його підтримали та привели до належного санітарного стану прилеглі території. Працювали працівники старостату, селищного будинку культури, дитячого садочка, гімназії та небайдужі мешканці. За вказаний період було зроблено наступне: згрібання та вивезення опалого листя, очищення придорожніх смуг від сміття, вирубування кущів, впорядкування бордюр по центральній вулиці селища, очищення тротуарної плитки. Також  впорядковано клумби та висаджено квіти.

Спільно з працівниками будинку культури, гімназії та працівниками Озерянського торфозаводу до поминальних днів навели лад на кладовищі, а саме: з кладовища  прибрали та вивезли сміття (яглицю та інше), відремонтували огорожу, частково замінили металопрофіль, який був пошкоджений внаслідок падіння дерева. Працівниками старостату пофарбовано зупинку громадського автотранспорту, знак на вїзді до селища Миролюбів, оновлено «вишиванку» та знак «Я люблю Миролюбів», а також огорожу на клумбах, поручні біля приміщення пошти та альтанку.

Працівник з благоустрою прибирає практично щодня зупинку громадського транспорту та збирає сміття на вулицях селища, періодично проводить прибирання біля приміщення пошти.

Працівники  будинку культури, гімназії, дитячого садка та ФАПу також привели в належний вигляд прилеглу територію, планують проведення поточного ремонту будівель.

Найближчим часом планується косіння та прибирання трави по вулицях селища та на прилеглих територіях, а також поточний ремонт в приміщенні старостату.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без описуФото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь