Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

НОВА УКРАЇНСЬКА ШКОЛА В ДІЇ

Дата: 09.05.2023 10:59
Кількість переглядів: 143

З ініціативи сектору з питань дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти відділу освіти, молоді та спорту  виконавчого комітету Лугинської селищної ради 5 травня 2023 року на базі Лугинського ліцею відбувся семінар для вчителів початкових класів закладів загальної середньої освіти .

Учасників зібрання привітав керівник  закладу  Анатолій Цапук.

На  семінарі були розглянуті та обговорені  питання:

  • «Сертифікація вчителів початкових класів». Це питання висвітлила з досвіду роботи  і спонукала до дії голова методичного обʼєднання вчителів початкових класів шкіл  громади  Людмила Антоніна;

  • «Дислексія та дисграфія в учнів початкових класів».  Це питання було висвітлено працівниками КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Ольгою Самосей та Оксаною Головач.

Цікаві психологічні вправи для педагогів провела  психолог ліцею, голова методичного обʼєднання  психологічної служби закладів освіти селищної ради Марина Борисюк.

Родзинкою заходу стали  вихованці групи подовженого дня. Вони концертною програмою зустріли педагогів. Дітей підготувала голова   методичного обʼєднання  вихователів ГПД освітніх закладів селищної ради Оксана  Каменчук.

І насамкінець, змістовну екскурсію на тему писанкарства провела Світлана Гриневич, голова методичного обʼєднання  заступників директорів з виховної роботи та класних керівників Світлана Гриневич.

Учителі нової школи отримали  знання і практики та усвідомили, що вони – сучасні педагоги, відкриті до змін і постійного впровадження нових технологій та підходів в освіті, тому мають  навчатися  впродовж  життя.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь