Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

Документальний фільм, як спосіб впливу на зміну світогляду

Дата: 21.04.2023 15:02
Кількість переглядів: 184

Фото без опису

     Все змінюється з плином часу, але є константи, які залишаються базовими та непорушними. Це зокрема державність, релігія та мова. Не дарма ж існує фраза, що мова – це душа народу. Мова – це ознака нації, це джерело невичерпної сили патріотизму, що має величезне значення для формування громадянського суспільства.     

   Коростенський районний відділ №1  долучився до мережі документального кіно Docudays. Модератор кіноклубу Docudays UA  при Коростенському РВ №1 філії Державної установи «Центр пробації» Ярослава Омельчук для засуджених Коростенського РС №1 21.04.2023 року провела показ та обговорення документального фільму українського кінорежисера Сергія Лисенка «Мова».  

     Дана кінострічка перед глядачами ставить питання над яким хочеться задуматися, наголошує про важливість спілкування рідною мовою,  окреслює важливість мовного питання в реаліях сьогодення. Підоблікові сектору,  після перегляду фільму,  висловили думку про необхідність перегляду таких стрічок більш широкою аудиторією, адже її актуальність на даний час є більш ніж значною.

 

 Начальник Коростенського районного сектору  №1

 філії ДУ «Центр пробації» у Житомирській області

 Воловчук Віктор Миколайович

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь