Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

Допомога в рамках проекту «Важливий кожен» для жителів Лугинської громади

Дата: 20.04.2023 16:21
Кількість переглядів: 114

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

 

Великдень - це свято, яке породжує в душі кожного з нас особливе тепло, спокій  і затишок рідної домівки, коли вся родина збирається за сімейним столом. В великодні дні кожній людині важливо відчувати турботу та щирість. Особливо важливим цей день є для людей похилого віку. На схилі своїх літ вони як ніхто розуміють важливість підтримки один одного, допомоги один одному, важливість простої людської уваги та поваги.

 

Добрими провісниками Великодня цього року для людей похилого віку Лугинської територіальної громади стали народний депутат, член фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ» Арсеній Пушкаренко, яким і було ініційовано регіональний проект «Важливий кожен», голова Благодійної організації «Благодійний фонд Геннадія Буткевича BGV Charity Fund, депутатка Житомирської обласної ради Поліна Алдошина, начальник Коростенської районної військової адміністрації Юрій Тарасюк та партнер проекту, підприємець Микола Іскра, які передали жителям похилого віку нашої громади продуктові набори, серед яких були навіть великодні паски. 

 

Для літніх людей дуже важливо було відчути піклування та увагу, зустрітися один з одним, разом відсвяткувати Великодні свята та поспілкуватися. Святковий настрій для них створили працівники відділу культури та туризму селищної ради та будинку дитячої творчості, які провели святковий концерт, після якого і було вручено продуктові кошики.

 

Лугинська селищна рада  щиро дякує Арсенію Пушкаренку та  благодійному фонду BGV Геннадія Буткевича за систематичну підтримку громад Житомирської області, зокрема, за продуктові пакунки соціально вразливим категоріям громадян - тим, хто в нинішній час особливо потребує такої підтримки.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь