Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

Звіт в.о. начальника відділу з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту, мобілізаційної роботи та військового обліку громадян виконавчого комітету селищної ради про роботу за березень 2023 року

Дата: 10.04.2023 11:53
Кількість переглядів: 80

Фото без опису

У березні 2023 року продовжується цілодобове оповіщення старост старостинських округів селищної ради у разі повітряної тривоги у месенджері «Viber». Крім того, оповіщення населення громади про повітряну тривогу здійснюється у месенджерах «Viber»  та «Telegram».

Постійно здійснюється контроль за роботою сирени централізованого оповіщення, яка знаходиться в смт Лугини. У випадку неспрацювання сирени здійснюється оперативне інформування оперативного чергового департаменту з питань цивільного захисту населення та оборонної роботи Житомирської обласної військової адміністрації.

Протягом березня 2023 року організовано проведення 3 засідань селищної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Протягом 13-17 березня 2023 року організовано  проведення функціонального навчання у дистанційному форматі у навчально-методичному центрі цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Житомирської області для старост Калинівського, Кремненського, Миролюбівського та Остапівського старостинських округів за категорією: «Старости (посадові особи місцевого самоврядування в межах відповідного старостинського округу)».

У березні 2023 року підготовлено та укладено 2 договори на виконання мобілізаційних завдань (замовлень).

         Також, взято участь у благоустрою території адміністративного приміщення виконавчого комітету селищної ради за адресою: смт Лугини, вул. Михайла Грушевського, 4.

Постійно проводиться інформування структурних підрозділів Житомирської обласної та Коростенської районної військових адміністрацій з метою надання необхідної інформації.

На офіційному вебсайті селищної ради та сторінці у соціальній мережі «Фейсбук» розміщується інформація щодо порядку дій в умовах війни, у разі повітряної тривоги, з питань пожежної та техногенної безпеки.

 

 

 

В.о. начальника відділу з питань надзвичайних ситуацій,

цивільного захисту, мобілізаційної роботи та військового

обліку громадян виконавчого комітету селищної

ради                                                                                    Олександр ЯНКОВЕЦЬ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь