Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

#Безбар’єрність: Неля Ковалюк разом із громадськими організаціями відвідали Романівську громаду

Дата: 17.03.2023 15:02
Кількість переглядів: 149

Фото без опису

 

Представник Урядової уповноваженої з прав осіб з інвалідністю у Житомирській ОВА Неля Ковалюк разом із громадськими організаціями відвідали Романівську громаду.

 

Багато років партнерською організацією у Романові є громадська організація «Глорія», керівником якої є Олександр Гаврилюк.

 

Зустріч з керівництвом, мешканцями з інвалідністю громади відбулась в приміщення лікарні. На початку зустрічі директор Попаснянського Центру реабілітації «Лелека» розповіла про роботу центру в Житомирській області, про можливості співпраці. Діти з інвалідністю та їх батьки, які були присутні на заході, взяли участь у майстер – класі, вправи з кульками. Діти були задоволені та щасливі від побаченого.

 

Керівник Фонду захисту осіб з інвалідністю в Житомирській області та головний спеціаліст Департаменту Житомирської ОВА розповіли про фінансування державних програм для осіб з інвалідністю. Представник ТОВ «Форвард Орто» розповів про можливості отримання ТЗР.

 

До Романівської громади також завітали представники громадськості Пулинської ТГ з метою запозичення досвіду та підтримки колег.

 

Родзинкою візиту стало відвідання центру реабілітації.

 

«Те, що ми побачили, несподівано, сучасно, прогресивно. Особи з інвалідністю можуть пройти реабілітацію в даному закладі. Керівнику медичної установи повага і подяка», — підкреслила Неля Ковалюк.

 

Довідково. Проєкт «Підтримка діяльності громадських організацій осіб з інвалідністю в маленьких громадах Житомирської області» реалізовується Житомирською обласною громадською організацією осіб з інвалідністю «Молодь. Жінка. Сім’я.» за підтримки Фонду «Абіліс», Фінляндія.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь