Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

«УЧИТЕЛЬ РОКУ – 2023» НАШІ ДОСЯГНЕННЯ

Дата: 02.03.2023 16:00
Кількість переглядів: 123

Фото без опису

 

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 19.10.2022 №930 «Про  проведення всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023»,  наказів департаменту освіти і науки Житомирської  обласної військової адміністрації від 12.12.2022 №156 та від 26.01.2023  №9 в області проведено перший та фінальний етап  першого туру всеукраїнського конкурсу  «Учитель року – 2023».

 Конкурс проводився з метою стимулювання участі педагогів у процесах становлення та розвитку ефективної національної системи освіти та популяризації кращих і новітніх педагогічних практик, зростання професійної майстерності  вчителів.

Конкурс відбувся на базі КЗ «Житомирський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» Житомирської обласної ради у чотирьох номінаціях.

Від Лугинської громади в ньому взяли участь педагоги Лугинських та Жеревецького ліцеїв, а саме: Бовсуновський Володимир  Степанович, Букшук  Юрій  Миколайович, Білюк Сергій Леонідович (номінація «Захист України»), Атаманчук  Тетяна Миколаївна  (номінація «Початкова освіта»).

За  результатами  фінального  етапу першого  туру всеукраїнського конкурсу  «Учитель року – 2023» у номінації «Захист України»  Букшук Ю.М., вчитель  Лугинського  ліцею, став лауреатом, посівши  почесне  ІІ  місце.

 Пишаємося нашими педагогами  та щиро  бажаємо не зупинятися на досягнутому.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь