Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

 Мова – це скарб нації

Дата: 20.02.2023 19:02
Кількість переглядів: 227

Фото без опису

 

      Мова – душа народу, його автентичний код, що з покоління і до покоління передається від батьків до дітей. Без мови неможливо освоїти всю ту неперевершеність і висоту нації. Мова являє собою ключик до пізнання духовної складової будь-якої країни. 

     21.02.2023 року відзначається День рідної мови. Т.в.о. начальника Коростенського районного сектору №1 Ярослава Омельчук з нагоди відзначення Дня рідної мови при здійсненні чергової реєстрації засуджених провела індивідуальні бесіди із підобліковими про важливість спілкування рідною мовою. Було наголошено на актуальність мовного питання саме в наш час, адже Українська нація неповторна. А в тяжкій боротьбі за незалежність, свободу і автентичність ми повинні сприяти розвитку нашої соловїної, як ніколи раніше. Ми повинні поширювати її, спілкуватися нею, досліджувати і сприяти аби підростаюче покоління пишалося, що вони УКРАЇНЦІ!

      Є велике сподівання, що робота проведена із засудженими Коростенського РС №1 матиме хороший результат для популяризації рідної мови, адже вона наш дорогоцінний скарб.

  

 

 Т.в.о. начальника Коростенського районного сектору №1

 філії ДУ «Центр пробації» у Житомирській області

 Омельчук  Ярослава Ярославівна

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь