Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

16 лютого – День єднання

Дата: 16.02.2023 10:59
Кількість переглядів: 162

14-го лютого 2022 року Президент України Володимир Зеленський підписав Указ «Про невідкладні заходи щодо консолідації українського суспільства», відповідно до якого з метою посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз, інформаційно-пропагандистського, морально-психологічного тиску на суспільну свідомість день 16-го лютого оголошено Днем Єднання.

 

Український народ саме зараз відстоює єдність, соборність та цілісність власної країни. Перед нашою державою постали нові виклики. Територіальну цілісність, свободу і незалежність держави відстоюють українські патріоти, нерідко – ціною власного життя. Наші мужні воїни, які захищають рідну землю, не дадуть ворогу зламати дух українського народу, ми вистоїмо перед усіма складнощами та збудуємо сильну європейську країну – гідну наших дітей.

 

Тож у цей день ми всі як один бажаємо Перемоги та процвітання під прекрасним мирним українським небом. Нехай Господь береже усіх нас і нашу Україну!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь