Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

ЩОДО ФАЛЬСИФІКАЦІЇ МАСЛА СОЛОДКОВЕРШКОВОГО

Дата: 27.01.2023 10:59
Кількість переглядів: 201

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

 

         Головне управління Держпродспоживслужби в Житомирській області повідомляє про те, що Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів отримано лист ТОВ ФІРМА «АПРЕЛЬ» від 20.01.2023 року № 1-20/01 стосовно виявлення фактів фальсифікації продукції, виробництва вказаного підприємства, а саме: масла солодковершкового екстра 82,5%.

В листі зазначено про те, що основним напрямком діяльності Товариства є виробництво вершкового масла і спредів солодковершкових, рослинно-вершкових сумішей, сирів плавлених та типу сулугуні, моцарелла.

Реалізація виготовленої продукції здійснюється під власними зареєстрованими торговими марками.

На жаль, є виробники молочної продукції, які не дотримуються законодавства про захист прав споживачів та технічних регламентів, стандартів, норм і правил. Так на продовольчому ринку з’явилося масло солодковершкове, виробництва ніби ТОВ ФІРМА «АПРЕЛЬ», до якого зазначена фірма не має ніякого відношення. На підробці неправильно вказано назву Товариства, а саме ТОВ «Фірма Апрель» замість ТОВ ФІРМА «АПРЕЛЬ», ще більше дивувала зазначена дата виробництва так званого масла солодковершкового, а саме 31.03.2023, з огляду на те, що наразі січень.

У разі виявлення вищезазначеної продукції в обігу на території Лугинської ОТГ, необхідно негайно інформувати  Лугинське управління для вжиття відповідних заходів за адресою: вул. Горького, 8/42,  смт Лугини, Коростенський район, Житомирська обл.асть, 11301,   e-mail: vet_lug@ukr.net

Лугинське управління Держпродспоживслужби

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь