Лугинська громада

Житомирська область, Коростенський район

Голова Коростенської РВА Юрій Тарасюк та селищний голова Петро Мельник привітали з Різдвяними святами дітей пільгових категорій Лугинської громади

Дата: 18.01.2023 16:43
Кількість переглядів: 271

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуУ святкові зимові дні кожна дитина мріє про казку та подарунки, особливо це стосується дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з малозабезпечених та багатодітних сімей.

Різдвяні свята ще більше об’єднують українців, особливо зараз, під час війни і тяжких випробувань для України. Та, попри все, дітям потрібно дарувати радість, всіляко підтримувати їх віру в дива.

Сьогодні, 18 січня, голова Коростенської військової державної адміністрації Юрій Тарасюк та селищний голова Петро Мельник зустрілися з дітками пільгових категорій нашої громади, тепло привітали дітей із Різдвяними святами. Побажали їм рости здоровими, щасливими, гарно навчатись, вірити в добро, мир і Перемогу України. 

За сприяння голови Коростенської військової державної адміністрації Юрія Тарасюка та благодійної організації, дітки отримали солодкі подарунки.

Святкову атмосферу та веселий настрій дітям організували та створили працівники та вихованці Будинку дитячої творчості, працівники служби у справах дітей, Лугинського ліцею, Лугинського ліцею № 2, старости селищної ради. 

Гості із захопленням слухали виконання українських колядок та представленої вистави. Діти отримали гарний настрій, багато усмішок і щасливих хвилин.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь